V&V header 4 links
FAQ
Wat is Vrouwen & Voedsel?
•V&V logo rgb BOO

Vrouwen en Voedsel is een netwerk voor en door vrouwen die werkzaam zijn in de agri en foodsector in de breedste zin van het woord. Van boerinnen en tuinders, tot handelsbedrijven, adviseurs en communicatiespecialisten.
Met elkaar vertellen we het verhaal van de agri- en foodsector.

Kan ik me aansluiten bij Vrouwen & Voedsel?

U kunt zich aansluiten bij de LinkedIn group. Vrouwen & Voedsel is geen vereniging of club met een vaste samenstelling, maar een netwerk waarin ontmoeten en kennis delen centraal staat.

Wat doet Vrouwen & Voedsel?

Het netwerk organiseert jaarlijks een event op 8 maart: Internationale Vrouwendag. Het thema van het event sluit aan bij het internationale thema van Vrouwendag. Dit jaar is dat '1000 vrouwen, 1 wereld'. Middels inspirerende sprekers en workshops invulling aan vraagstukken rondom Beeldvorming, Hoe is de aanpak in andere delen van de wereld? En Hoe zien we de toekomst?

Er worden prikkelende stellingen en thema’s ingebracht om buiten de bestaande discussies, vanuit nieuwe invalshoeken met elkaar in gesprek te raken.

Kan ik zelf een bijdrage leveren aan het Netwerk?

Dat kan! Mogelijk ziet u kansen voor sponsoring van het event. Of u bent of kent een interessante spreker die aansluit bij het thema. U heeft ideeën hoe het netwerk zich verder kan uitbreiden en meer kan betekenen ook naast het jaarlijkse event. Neem dan contact op met de organisatie via post@vrouwenenvoedsel.nl.

Waarom vragen jullie een eigen bijdrage?

De eigen bijdrage is bedoeld om de kosten te dekken. Deze worden voor een groot deel al gedekt door de sponsors. Daarnaast is een eigen bijdrage een teken van commitment en is gebleken dat dit het gehalte aan no-shows op events verminderd.

Contact

post@vrouwenenvoedsel.nl

Vrouwen & Voedsel 
p/a GroentenFruit Huis
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer